Запознайте се с многофункционалните бебешки чувалчета „Бебетех“, които ще ви бъдат първи помощници. Бебчетата ще бъдат защитени от студ, вятър и дъжд и ще могат да се унесат в сладък сън. Предлагаме два основни вида бебешки чувалчета:

  • Бебешкo спалнo чувалче с Polartec® Alpha® технология – подходящо и за завивка и постелка за игра;
  • Чувалче за количка без Polartec® Alpha® – подходящо и за столче за кола, с премахващо покривало.

Polartec Alpha в изработката на бебешките спални чувалчета

За изработката на бебешките спални чувалчета на БебеТех избрахме да вложим същата високотехнологична материя, която се използва и в облеклата на специалните военни части на САЩ. Това е Polartec® Alpha®! Polartec® Alpha® по своята същност е хидрофобна тъкан / абсорбира по-малко от 1% вода/, което я прави идеална за използване на открито, не задържа влагата и изсъхва невероятно бързо.

Polartec alpha

Предимствата на бебешките спални чувалчета "БебеТех"

В качествената изработка на бебешките спални чувалчета „Бебетех“ се крият редица предимства. Тази специална тъкан осигурява перфектна топлоизолация, тя е дишаща, лека и лесна за поддръжка. Дори след многократно изпиране качествата на Polartec® Alpha® не се променят. Материята е изработена от 100% рециклирани и биоразградими полиестерни влакна и изсъхва невероятно бързо. Освен за топлината, сме се погрижили да предпазим бебчетата и от студения вятър и влага, благодарение на мембраната на външния плат. Но предимствата на спалното бебешко чувалче на „БебеТех“ не свършват дотук.

Многофункционални бебешки спални чувалчета

Уникалните бебешки спални чувалчета „БебеТех“ освен, че са изработени от висококачественa Polartec® Alpha® материя и са със страхотен дизайн имат няколко приложения. Могат да се използват освен, като спално чувалче, а и като топла завивка или постелка за игра дори и навън.

дете с подложка на БебеТех
спящо бебе

Чувалче за количка на "БебеТех"

Многофункционалното чувалче за количка „БебеТех“ е подходящо за всички сезони. Дори и през лятото може да се използва и като мека подложка. Променливото и хладно време не трябва да бъде пречка да излезете на разходка. Единственото, което трябва да направите е да прикрепите покривалото към чувалчето за количка и ще сте сигурни, че детето Ви е добре екипирано според сезона.

майка и бебе с чувалче на Бебетех
бебе в кола

Чувалче за количка и стол за автомобил "БебеТех"

Редом с останалите мултифункционалности, бебешкото чувалче за количка разполага с още една уникална функция и тя е че може да се използва и като чувалче за стол за автомобил. Какво по-хубаво от това?

С бебешките чувалчета на „Бебетех“ получавате бебешки спален чувал, подходящ за завивка и постелка за игра или чувалче за количка, подходящо както за количка, така и за столче за кола, с премахващо покривало.

Страхотен дизайн, висококачествена материя и редица допълнителни приложения – това са бебешките спални чувалчета и чувалчета за количка на БебеТех“.