бебешко спално чувалче 2
бебешко спално чувалче
бебешко чувалче

Бебешки чувалчета

Бебешки чувалчета “БебеТех” със страхотен дизайн. Предлагаме бебешки спални чувалчета с отлична термоизолация, благодарение на Polartec® Alpha® и бебешки чувалчета за количка и столче за автомобил. Всички чувалчета са многофункционални – могат да се използват, като завивка на Вашето бебе и като постелка за игра. Ширината се регулира с подвижен колан, който се закопчава с две дървени копчета. Подходящи са за бебета от 6 до максимум 18 месечна възраст.

Бебешки спални чувалчета

Бебешки спални чувалчета “БебеТех“ са изпълнени от висококачествени материали, а отличната им топлоизолация е гарантирана с използването на Polartec® Alpha® ! Спокойният и здрав сън е една от предпоставките за доброто състояние на всяко дете, затова дизайнът на спалния чувал е създаден по такъв начин, че детето да не може да се отвие.

Бебешки чувалчета за количка и столче за автомобил

Бебешките чувалчета за количка и столче за автомобил на бранд “БебеТех“ са създадени да се прикрепят лесно и да са подходящи за всеки сезон. Променливото и хладно време не бива да бъде пречка да излезете на разходка, но е задължително детето Ви да е добре екипирано според сезона.