Във всяко семейство има поне по един много много специален ден в годината. И това не е Коледа, не е Великден или някакъв национален празник. Това е рожденият ден на детето. Надали има някое детенце, което да не очаква с нетърпение деня, в който е родено, за да го отпразнува с най-добрите си приятели и да получи купища подаръци. И ако за малките всичко е само забавление и трепетно очакване за партито, то пред родителите стои тежката задача да организират всичко и да създадат един наистина незабравим празник. И тъй като рожденият ден не може да бъде еднакъв всяка година, работата по подготовката се усложнява, а вариантите за парти се изчерпват.
Затова ние от БебеТех решихме да ви представим нашите идеи за декорация за детски рожден ден, които може да са от полза на родителите.

Декорация от висящи хартиени цветя

Хартиените цветя, окачени на тавана, изглеждат прекрасно. Те са лесни за направа и са много бюджетен вариант. С този страхотен трик интериорът на къщата може да бъде декориран по много красив начин. Всичко, от което се нуждаете, са подложки за кексчета, които след това могат да се превърнат в красиви цветя.

Животни от балони

Животните от балони могат да бъдат основа за създаване на весели животинчета – динозавър, заек, мече. Всичко, което трябва да се направи е да се отрежат хартиени крачета, ушички и да се нарисуват.

Декорация на детски рожден ден тип Слънчево парти

Ако рожденият ден е през лятото, това е чудесна идея за рожден ден навън. Декорация на детски рожден ден тип Слънчево парти е прекрасна идея. Изберете декорация, която е в топлата гама като: завеси, покривки, салфетки, слънчогледи, чаши и чинии, балони и т.н.

Морско парти за детски рожден ден

Отново се връщаме към идеята за летните рождени дни – морско парти е друга чудесна идея, на която биха се зарадвали децата ви. Ако няма басейн, може да се организират игри с вода, а децата може да бъдат предупредени да бъдат с бански. Разбира се, тематиката трябва да е в гамата синьо, бяло, червено, да има плажни безалкохолни коктейли и много сладолед.

Лего рожден ден

Ако рожденикът е любител на конструктора Лего, то определено трябва да заложите на подобна тематика. Може да се организират състезания с редене на шарените кубчета, тортата да бъде под формата на кубче, а декорацията в тон с темата.

 

Идеите за декорация за детски рожден ден са изключително много. Ако бюджетът ви е ограничен, то определено ще ви свършат чудесна работа нашите предложения. В случай, че сте решили да отделите повече средства, можете да се възползвате от услугите на професионалисти по декорация за детски рожден ден.