Някои експерти тръврдят, че е много важно бебетата да се поставят на равни повърхности. От голямо значение е и да им се даде време да балансират телата. Но когато едно бебе не е  легнало,най-вероятно то е в ръцете на някого. Колкото и да обичате да гушкате и държите бебето си на ръце, в даден момент трябва да го оставите за да си починете.

Тук на помощ се появяват и бебешките барбарони. Те ще дадат меката и нежна опора, от която вашето бебе се нуждае.

Какво представляват бебешките гнезда и барбарони?

Барбароните са изключително популярна мека мебел. Мнозина имат такава в своите домове и се наслаждават на удобство ѝ. Бебешките барбарони следват същия принцип, но те са направени специално за бебета с цел добра опора и удобство.

Самият пълнеж най-често се състои от меки миниатюрни топчета, като полистирен, зърнени култури и подобни.

Ако не сте използвали пуф или барбарон до сега, само четейки за това колко удобна е подобна мека мебел едва ли ще бъде достатъчно да се уверите в това твърдение. Дори и така да е – повярвайте, това не е просто маркетингов трик.

Бебешките  барбарони са направени от специални топчета, които се оформят по тялото на бебето, осигурявайки му отлична опора, мекота и изключително удобство. В такава среда вашето бебе ще може спокойно да седи, почива и спи.

Основното предимство на бебешките барбарони е, че подобна мека мебел осигурява невероятен комфорт за бебето, което ще допринесе за по-качествен сън.

Удобство за мама е, че повечето  бебешки барбарони на пазара имат сваляем калъф. По този начин почистването става много по-бързо и лесно. Просто премахвате калъфа, изпирате го и го връщате обратно.

Освен факта, че бебешките барбарони са отличен избор за сън, те често имат и опция да поддържат бебето в седнало положение, а предпазните колани ще му осигурят нужната защита. За едно бебе може да отнеме доста време докато свикне да седи правилно и да се наглася самостоятелно, така че добрата опора от подобна мека мебел е добре дошла.

Пълнежът на бебешките барбарони се наглася по тялото на бебето и му придава отлична опора като, в същото време, запазва мекотата и комфорта си.

Още едно предимство в преместването на бебешките барбарони. Те са изключително леки и удобни за пренасяне, така че ще можете спокойно да ги носите от едно място на друго, дори и докато носите и бебето си.

Ако сте твърдо решени, че искате да вземете барбарон за своето бебе – то тогава избирайте внимателно и вземете предвид основните фактори когато разглеждате дадени модели.

В онлайн магазина на БебеТех има страхотен модел  адаптиращ се барбарон/пуф за бебета, който е  подходящ и за деца до 30 килограма. Поддържа тялото на бебето в идеална позиция и разполага с петточков магнитен, регулиращ предпазен колан. За по-големите деца има допълнителна тапицерия без коланчета.

Бебешки пуф
Бебе в пуф