Един от задължителните за всяко бебе аксесоар е детската количка. Това е мобилното средство, което ще бъде неизменна част от вас през следващите 3 години от съзряването на вашето дете. Ето защо изборът на правилната и качествена количка – като големина, тежест и допълнителни аксесоари за детска количка, е от съществено значение не толкова за бебето, колкото за родителите.
Самите колички често са големи и обемисти, но подходящите аксесоари за детски колички могат да ги направят доста удобни. Изборът на правилните такива може да е много голям, но има няколко, които са наистина необходими и важни.
Разбира се, аксесоарите за детски колички е добре да се избират според предпочитанията – дали родителите предпочитат по-дълги разходки, какъв е техният стил, дали живеят в равнинна градска среда или обичат да се разхождат в природата.

Ето и кои са най-необходимите аксесоара за детска количка

Поставка за чаша за детска количка

Поставката за чаша за детска количка е страхотна бюджетна екстра, която можете да добавите. Без значение дали в нея ще стои чаша с кафе или бутилка с вода, подобна поставка е много удобно и универсално решение за всеки родител.

Топло чувалче за количка

Ако родителите предпочитат да прекарват повече време навън, без значение от температурите, топлото чувалче за количка е чудесен аксесоар, който ще пази малкото дете от настинка.

Ръкавица за количка

Друг страхотен аксесоар, който можете да добавите към детската количка е ръкавица за количка. Може би използвате топли зимни ръкавици, но факт е, че ръкавиците за колички могат да бъдат много по-удобни и по-топли. Качествената ръкавица за количка се прикрепва директно към кормилото на вашата количка и всичко, което трябва да направите, е да плъзнете ръце в нея. Освен това с ръкавицата за количка няма да се налага да спирате и сваляте обикновените си ръкавици всеки път, когато трябва да се погрижите за бебето си или да използвате телефона си.

Чанта за детска количка

Чантата за детска количка е задължителен аксесоар за всяка количка. Родителите могат да изберат по-голям или по-малък модел според собствените си предпочитания. Важното е да събира пелени, резервни дрехи, храна, играчки.

Дъждобран и чадър за детска количка

Дъждобранът за детска количка е малък и компактен и е чудесен не само при дъжд, но и при вятър. От друга страна друг чудесен аксесоар е чадърът за детска количка. Ако планирате да излизате през слънчевите часове на деня, чадърът е полезен аксесоар и ще пази бебето от силното слънце.

Комарник за детска количка

Бранд Бебетех предлага на своите клиенти комарник за детска количка или легло. Уникалната мрежа е с изключително компактен дизайн и лесен монтаж на всеки един тип и дизайн детска количка.