Без значение дали едно семейство очаква бебе за първи път или има вече две деца, има няколко задължителни продукта, които трябва да има у дома, когато майката се прибере с новороденото. Ето защо днес избрахме да ви селектираме топ 10 полезни продукти за новородено бебе.
Със сигурност наоколо ще има хора, които ще дават много съвети за това, какво трябва и какво не е необходимо за новороденото бебе, но истината е, че има няколко задължителни продукта, които трябва да се купят и да посрещнат новия член на семейството.
И още нещо, когато се купува нещо, нека качеството да е водещо. На първо място, това са вещи, които ще служат дълго време и второ, няма да е приятно, ако дадено нещо се счупи, повреди или навреди на вашата рожба, особено в моментите, когато има най-голяма нужда от него.

Бебешка Люлка

Бебешка люлка или стол с нежни люлеещи се движения и вибрации могат да помогнат за успокояване на бебето и да развият усещане, че е в ръцете на майката. Има модели, които могат да контролират нивото на стимулация, което е от значение, когато бебето заспива или просто си почива.

Крем за подсичане

Изберете марка, която се е доказала, не експериментирайте с рекламирани продукти. Някои от тези кремове са чудесни и за гърдите на майката, която кърми, затова потърсете подобни.

Детска количка

Всеки си има различни критерии за детска количка, важното е да е удобна за родителите и за бебето. Въпрос на избор е дали ще има няколко кошчета или само едно, което да се модифицира.

Бебешки спален чувал

Бебешкия спален чувал е незаменим аксесоар. Така родителите няма да се притесняват, че малкото ще се развие. Предлага се изключително голямо разнообразие на модели и материи на Бебешките спални чували.

Нагревател за бебешки шишета

Нагревателя за бебешки шишета е чудесен уред, който може да ви звучи, като лукс, но истината е, че е незаменим, когато се налага да стоплите храната за по-малко от минута с плачещо бебе в ръце.

Вана за бебета

Корито или вана за бебета е аксесоар, който ще е необходим в първите няколко годинки от живота на бебето, затова изборът на качествена и здрава вана за бебета е много важно.

Освен тези продукти в топ 10 задължителни продукти за новороденото влизат още:

  • Детско столче за кола
  • Кенгуру/ Слинг за носене
  • Детска Кошара
  • Чанта за повиване