Какво е Polartec® Alpha® и защо избрахме да работим с тях?

Може ли да има нещо общо между българските бебета и U.S. AIRFORCE ?

Да, в нашите бебешки чувалчета е вложена същата високотохнологична материя, която се използва и в облеклата на специалните военни части на САЩ.

Това е Polartec® Alpha® !

Тази специална тъкан осигурява перфектна топлоизолация, тя е дишаща, лека и лесна за поддръжка. Дори след многократно изпиране качествата на Polartec® Alpha® не се променят. Материята е изработена от 100% рециклирани и биоразградими полиестерни влакна и изсъхва невероятно бързо.

С нашето бебешко чувалче комфортът и топлината за бебето Ви ще са гарантирани.

Мога ли да получа фактура за поръчката си?

Да, за стоките, които сте закупили ние издаваме фактура на Ваше име, която Ви изпращаме заедно с поръчката. Фактурата служи като доказателство за Вашето плащане и гарантира правата ви на потребители. Ако обаче желаете да ви бъде издадена фактура на юридическо лице, то попълнете Вашите фирмени данни (Име на фирма, ЕИК/ДДС номер, МОЛ и адрес по регистрация) в полето „Коментар“, преди да приключите поръчката си. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчката ви.

Методът на плащане “ наложен платеж“ се извършва чрез пощенски паричен превод, предоставен от куриера, извършил доставката (СПИДИ е лицензиран пощенски оператор).

В случай че сте поискали фактура, запазете разписката за пощенския паричен превод, която ще Ви бъде издадена от куриера при плащане на поръчката. Тази разписка следва да бъде осчетоводена като касов бон, прикрепен към издадената от нас фактура.

Какво да направя, ако получа грешна стока - различна от поръчаната, стока с различен от желания цвят или такава с дефект?

Възможно е да сме допуснали техническа грешка при подготовката на Вашата поръчка. Възможно е, макар и твърде рядко, да сме пропуснали да видим дефект в някои от нашите артикули. Никой не е застрахован от грешки. В подобен случай моля, свържете с нас, за да уточним несъответствието или дефекта на даден модел. В случай на допусната грешка от наша страна, стоката Ви ще бъде заменена с нова, като транспортните разходи ще са за наша сметка.

Моля, имайте предвид, че понякога цвят на плат или щампа, върху плата, с който е изработена стоката, могат да се различават от нюансите, които виждате на снимките в интернет. www.bebetech.net не носи отговорност за тези възможни незначителни разлики.

Мога ли да заменя стока, която съм купил от www.bebetech.net, с друга?

Да, ако Вие сте променили първоначалния си избор, в 30-дневен срок можете да замените всяка закупена стока с друга от сайта. Необходимо е да се свържете с нас предварително. Транспортните разходи по смяната (в двете посоки) са за сметка на клиента.

Мога ли да върна стока, закупена от www.bebetech.net ?

Разбира се, всяка закупена стока може да бъде върната в 14-дневен срок след получаването и, при положение, че пазите фактурата от покупката, и че стоката не е с нарушен търговски вид, т.е не е носена, прана, гладена или третирана по какъвто и да било начин. Не е необходимо да посочвате причина за връщането. Транспортните разходи се поемат от клиента. Цялата сума, платена за стоката (без сумите, платени за доставка/връщане) ще Ви бъде възстановена по банков път в срок до 14 работни дни, след като получим стоката обратно в нашият склад.

Предлагате ли опция ``преглед`` при доставката?

Условията ни за доставка включват опция „преглед“ , но НЕ включват опция „тест“. Всеки клиент, закупил наша стока, има право да я върне без да е необходимо да обосновава решението си.

Как става доставката? Кога ще получа поръчката си?

Поръчки, направени до 14 часа се обработват същия ден. Потвърдени поръчки след 14,00 ч. както и през почивни и празнични дни, се изпълняват на следващия работен ден.

Доставката в рамките на страната се извършва от куриерска фирма „Спиди“ до посочен от Вас адрес или до офис на „Спиди“ (по Ваш избор). Обикновено отнема 1-2 работни дни, в зависимост от Вашето населено място.

В случай че сте направили поръчка в периоди на разпродажби или национални празници с повече почивни дни, доставката може да бъде забавена до 7 работни дни от датата на поръчката Ви. За подобно забавяне онлайн магазинът ни не носи отговорност.

Защитени ли са личните ми данни?

Да. Ние гарантираме на потребителите си сигурност при въвеждане на конфиденциална информация. www.bebetech.net използва SSL сертификат с пълно криптиране и разширена валидация на компанията. Това е сертификат за криптирана връзка, издаден от оторизиран провайдър (trusted authority) и съвместим с 99,9 % от браузърите. SSL (Secure Socket Layer) протоколът осигурява криптирана връзка между нашият сървър (уеб сайт) и Вашият браузър, като по този начин данните са защитени от неоторизиран достъп.

Как мога да платя поръчката си?

В www.bebetech.net можете да платите с наложен платеж при получаване на поръчката от куриерската фирма, с която работим, както и предварително – при завършване на поръчката чрез кредитна/дебитна карта, издадени от водещите картови оператори VISA, Mastercard, Maestro, JCB, Union Pay, Bancontact и American Express.. Избрали сме да работим с виртуалната платежна система на MyPOS, за да осигурим сигурност и удобство за нашите клиенти.

Мога ли да пазарувам без регистрация?

Да, разбира се! Възможно е да пазарувате от сайта ни и без създаден клиентски профил. В този случай изберете желаните продукти и ги добавете в кошницата си , а при завършване на поръчката маркирайте „Поръчай като гост“.

Защо е препоръчително да си направя регистрация?

Нашият съвет е да си създадете потребителски профил и винаги да пазарувате като регистриран потребител.

Потребителски профил имат всички клиенти на магазина, които са реализирали поне една поръчка. Потребителският профил се създава автоматично при поръчка и може да бъде достъпен по всяко време. Тук може да следите статуса на активните си поръчки.

Ползвайки своя потребителски акаунт, няма да Ви се налага да въвеждате своите данни всеки път, когато искате да поръчате някой от нашите продукти.

Можете да си създадете потребителски профил от бутон „Вход за клиенти“, който се намира в горният десен ъгъл на екрана. След като веднъж сте създали вашият профил, можете да влезете в него чрез бутон „Вход“.

Трябва ли да имам регистрация, за да пазарувам от сайта? Възможно ли е да пазарувам чрез профила си във Facebook?

За да пазарувате от www.bebetech.net не е задължително, но е препоръчително да имате създаден клиентски профил (регистрация). Регистрацията отнема само няколко минути.

Login/вход с Facebook бутона ще Ви даде възможност да създадате/влизате в акаунта си в www.bebetech.net чрез данните от социалната мрежа, без да се налага да правите нова, отделна регистрация.

Login-а с Facebook ще Ви спести време.

Това допълнение не замества опцията за директно създаване на акаунт в магазина, а дава алтернативен начин за това.

Как мога да направя рекламация и да върна закупената стока?

Всеки наш клиент има право на замяна/връщане.
Клиентите на онлайн магазин www.bebetech.net имат право да откажат или да заменят получената от тях стока в 14 дневен срок от датата на получаването й при условие, че е в оригиналният си вид и със запазени качествени характеристики:
-запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, прана, носена, гладена, не са отрязани или отлепени етикети/други части);
-няма повреди поради неправилна експлоатация – пране, гладене, сушене, избелване, химическо третиране и т.н.;
-запазени са оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива.

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:
– констатирани липси;
– дефекти на стоката;
– несъответствие с обявения размер;
– несъответствие с обявената търговска марка.
При предявяване на рекламация потребителят може да изисква:

– замяна на същата стоката с нова;
– подмяна със сходен продукт, като подмяната се извършва с доплащане или връщане на суми от/на купувача, в съответствие с цената на първоначално поръчаната стока;
– възстановяване на заплатената сума.

Действията при предядяване на рекламация към www.bebetech.net и съответно във връзка с договора за продажба, трябва да се извършат в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя.

Куриерските разходи за връщане и замяна на стока са за сметка на клиента, освен когато връщането е по вина на www.bebetech.net. При уважаване на рекламацията от страна на фирмата-производител и изявено желание за връщане или замяна на стоката с друга, куриерската такса за пратката се поема от www.bebetech.net.

Снимките в сайта са с илюстративна цел и може да има леко разминаване с цветовете и шарките на платовете, от които са изработени изделията.
Електронен магазин www.bebetech.net не носи отговорност при временно изчерпване на количества от даден артикул или десен, както и в случай на забавяне на пратката поради изчерпана наличност или забавена транпортна доставка от куриерската фирма. При настъпване на някои от горепосочените обстоятелства Вие ще бъдете уведомени на посочения от Вас телефон за връзка или чрез е-mail.

Имаш ли въпрос?

Свържи се с нас